Annons
Annons

Unicef TV-gala på TV4 på Cirkus

Igår kväll var vi inbjudna till Unicef-galan på Cirkus som direktsändes på TV4. Världens roligaste och viktigaste kväll! Humor blandat med absolut största allvar. Inslagen på galan var otroligt starka och gripande och det sätter liksom ens eget liv i ett helt annat perspektiv. Så många utsatta barn som behöver vår hjälp nu. Annars är det för sent. Snälla, bli världsföräldrar idag om ni inte redan är det.

Annons

Tusen tack Jasmine Takacs för att du ordnade en sådan härlig förfest på dina föräldrars fina restaurang Lilla Hasselbacken på Djurgården. Många av oss i Let´s Dance-gänget samlades för mingel och snack. Det var verkligen supermysigt.

På Röda mattan eller jag menar på Blå mattan.

Kärt återseende på förfesten med fina Jesper Blomqvist som jag fick äran att dansa med förra säsongen av Let´s Dance. Han var naturligtvis också inbjuden på galan. Nu var det ett tag sedan vi sågs så vi hade en hel del att prata om. Inte minst om specialsäsongen av Mästarnas Mästare som han precis vann tillsammans med sina lagkamrater i bollaget Magnus Wislander och Kennet Andersson. Stort Grattis till er killar. Ni var superduktiga!

Mingel och mat på Cirkus innan galan satt igång med Tobias Bader, David Watson, Margaux Dietz och Viktor Frisk.

En fantastiskt lyckad galakväll som genererade inte mindre än 50 000 nya världföräldrar. Rekordet sprängdes med dunder och brak. Härlig känsla när alla förenas och hjälper till att skapa en (i alla fall lite) bättre värld. Man kan inte göra allt men vi kan alla göra något.

(36)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar