Annons
Annons

Vad får man blogga om?

Jag älskar att skriva och jag älskar min blogg men vad får man egentligen blogga om? Vilka ämnen får man diskutera? Vart går gränsen? Jag tycker om att blanda mina inlägg med både personliga och jobb-relaterade ämnen eftersom det speglar vårt verkliga liv. Jag försöker att vara personlig men inte alltför privat men det kan vara svårt att hitta den rätta balansen ibland. Jag är oftast väldigt öppen när jag skriver och jag tycker inte längre att det är så otäckt att beskriva sanningen på ett litet mer naket och intimare sätt. David, däremot är väldigt privat och känner sig inte alltid helt bekväm med att släppa in alla i vår riktiga värld. Ni har till exempel aldrig sett oss göra några ”Hemma hos”-reportage i olika veckotidningar från vårt hem. (Davids värsta mardröm). Haha! Stackarn. Där går gränsen för honom mellan att vara privat eller personlig. Därför låter jag alltid David läsa igenom alla mina blogginlägg innan jag publicerar dom. Det är inte någonting han har bett om. Det är hundra procent mitt beslut vilket faktiskt gynnar oss båda precis lika mycket. Ibland inser jag nämligen inte att jag ibland kanske delar med mig lite för mycket av vårt liv och då kan han ju stoppa mig i tid och jag vill alltid att han ska känna sig ett hundra procent bekväm med vad jag berättar för när det gäller det personliga så är vi väldigt olika och det tycker jag är viktigt att man respekterar. Jag berättar ju ofta om vårt liv tillsammans och inte bara om mitt eget så beslutet ligger inte enbart hos mig. Vart tycker ni gränsen går mellan att vara personlig eller privat och delar er livspartner er åsikt? Det tål att tänkas på tycker jag. Inte alltid glasklart men det är ju det som gör livet värt att levas. Varje dag lär vi oss någonting nytt.

Annons

(0)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar