Annons
Annons

Vad svarar man på det?!

malin-watson-familj

Jag älskar att vara förälder till våra underbara pojkar som nu har hunnit bli 6 och 8 år och ju äldre de blir desto mer spännade blir det. Som de flesta vet så älskar jag även att prata och nu kan man verkligen ha intressanta och djupa diskussioner med de båda om olika ämnen.

Annons

malin-watson-barn

Speciellt med vår 8-åring. Han funderar så mycket över livet och han har så många frågor och det tycker jag är fantastiskt. I morse under frukosten diskuterade vi riktigt knepiga och komplicerade saker. Han ställde ganska svåra frågor till mig och jag känner att om han frågar mig om just de ämnena så är av yttersta vikt att svara så gott jag kan och prata om det direkt i just den stunden. Ju svårare saker han tar upp desto viktigare tycker jag det är att ta itu med dom omedelbart. Om inte jag svarar på hans frågor så kommer han ju bara att fråga någon annan och då tycker jag att det är bättre att han får svar av mig så även om det ibland kan kännas riktigt jobbigt att ta itu med med vissa komplicerade ämnen så är jag övertygad om att det är mitt ansvar som förälder att ta hans frågor på yttersta allvar och svara bäst jag kan och diskutera dessa allvarliga ämnen på en nivå som passar just min 8-åring.

watson-malin-barn

Det är inte alltid lätt att vara förälder men det är definitivt aldrig tråkigt. Jag känner att jag lär mig någonting nytt av våra kloka, empatiska och eftertänksamma söner varenda dag. Deras frågor utmanar mig ständigt som förälder och gör att jag förhoppningsvis fortätter att utvecklas som människa. Så länge jag lever vill jag lära och för varje dag bli en bättre person, förälder, fru, dotter, syster, vän, kollega och människa. För mig är det väldigt mycket vad livet går ut på.

Så länge jag lever vill jag lära. Have a Happy Saturday Night everyone!

(34)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar