Annons
Annons

Var sak har sin tid!

Jag känner mig så oerhört tacksam för våra två underbara barn. James och Alex är nu sju respektive nio år. I september och december fyller de åtta och tio. Tiden har gått så fruktansvärt fort men samtidigt har jag till fullo njutit av varenda fas i deras liv. Många mammor jag känner längtar konstant efter en ny liten bebis när deras andra börjar bli några år. Jag kan förstå tjusningen (absolut) men jag har aldrig känt så.

Annons

Jag tyckte det var supermysigt när de var nyfödda (förutom amningshysteri, gulsot och total sömnbrist förstås) men jag tyckte det blev ännu mer intressant när de blev lite större och man helt plötsligt kunde ha en riktig konversation med dom. Vi vill heller inte ha ett tredje barn. Både David och jag känner precis likadant när det gäller det (som tur är). Två killar räcker bra för oss. Två vuxna på två barn känns liksom kontrollerbart. I alla fall för oss med våra konstiga tider. Med ett tredje skulle det bli kaos tror jag. Dessutom är jag ju lite av ett kontrollfreak och tycker mer om jämna nummer än om ojämna så om vi skaffade tre barn så skulle vi ju sedan bli tvungna att skaffa ett fjärde också och då blir det liksom för många. Haha!

Vi är i alla fall väldigt nöjda med våra två. Dessutom känns det också kul att ha två pojkar. Det är bara två år mellan dom och de har så otroligt roligt tillsammans. En del personer i vår omgivning har kommenterat att vi kanske skulle skaffa ett tredje barn så att vi fick en tjej också. Jag älskar killar och tjejer precis lika mycket men jag är så enormt tacksam för att vi fick två friska starka barn och för mig spelar det ingen roll över huvud taget vilket kön det blev. Jag är dessutom för evigt tacksam för att vi kunde få barn över huvud taget eftersom det verkligen inte är någon självklarhet. Nu har vi hela sommaren framför oss att njuta och vara lediga tillsammans och det ger mig en sådan varm känsla inombords.

Hoppas ni alla får en härlig kväll i solskenet!

(62)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar