Annons
Annons

Varför så viktigt?!

Igår blev jag sminkad på Let´s Dance av superduktiga Nina Hultman. Hon gjorde en väldigt fin, hög hästsvans och sminkade mig i varma men starka färger för våra två öppningsnummer.

Varje gång man uppträder blottar man ju liksom en liten del av sig själv vilket gör att man känner sig en aningen sårbar vissa gånger. Därför är det otroligt viktigt (i alla fall för mig) att man är bekväm i sin frisyr och smink innan man intar dansgolvet. Att man fortfarande känner sig som sig själv även om man har fått en helt ny ”look” för kvällens dansnummer.

Annons

Ett bra samarbete med sin make up-artist är därför mycket viktigt tycker jag. De är ju självklart alla proffs på sitt område men vi som uppträder måste ändå känna oss nöjda för att kunna prestera på topp. Det är viktigare än vad man kanske skulle kunna tro. Annars är det lätt att man tappar självförtroendet. I alla fall är det så för mig.

Det var första gången jag blev sminkad av fina Nina och hon lyssnade verkligen på vad jag tycker om och med vilket typ av smink jag trivs i och jag blev supernöjd med resultatet. Du är så otroligt duktig Nina. Tack för att du fick mig att känna mig fantastisk!

Älskar den sexiga ”ponytail”-looken. En hög hästsvans med finess.

Teamwork på högsta nivå.

Kvällens ”look” nästan klar.

Tack världens bästa Nina Hultman för att du fick mig så fin. Du är helt fantastisk!

(74)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar