Annons
Annons

Världens viktigaste jobb!

presenter

Förbereder just nu lite presenter och kort till avslutningen till våra barns lärare i skolan. Vet att man inte måste ge de gåvor men David och jag vill gärna överlämna någonting för att visa vår uppskattning. Det behöver absolut inte vara dyra saker. Det handlar mer om tanken och att få skriva ner några rader på ett julkort för att visa att de verkligen gör skillnad i våra barns liv. De spenderar så många timmar i skolan med sina lärare. Vi lämnar ju över de absolut viktigaste vi har till dom varenda dag.

Annons

Vi har haft den stora turen att få ha otroligt engagerade, kloka och varma förskolepedagoger till våra pojkar och lika fantastiska är nu deras lärare i skolan. Jag uppskattar så att de bryr sig om våra barn. På grund av dessa underbara individer kan våra killar känna sig trygga i skolan vilket gör att de mår bra och vill lära sig nya saker varje dag. Sedan är det självklart vårt jobb som föräldrar att uppfostra våra barn. Lära de empati, inpränta sunt förnuft, visa de hur man uppför sig och behandlar andra, lära de artighet och att vara tacksamma för saker. Det är också vårt ansvar som föräldrar att hänga med på vad som händer där, hjälpa till med deras läxor och förhör och att ha en dialog med lärarna så att man gärna säger samma saker både i skolan och hemma. Då blir det ett framgångsrikt samarbete tror jag mellan föräldrar och lärare. Kommunikation är nyckeln till så mycket men utan deras totala engagemang skulle deras skolgång se väldigt annorlunda ut.

Jag är så tacksam för att våra barn har en trygg kärleksfull miljö att gå till varje morgon. Miljoner tack alla lärare för att ni gör världens viktigaste jobb varenda dag! Från två ytterst tacksamma föräldrar!

(43)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar