Annons
Annons

Värsta partyveckan!

Förra veckan blev det världens partyvecka! Först efterlängtad tjejkväll med mina underbara kompisar och redan kvällen efter ett event med härlig underhållning som avslutades med en ”hot date” med min man och som avslutning var vi på Anders Öfvergårds 50-årsfest i lördags. Vilken fest han ställde till med! Vi hade så otroligt kul! Festen startade kl 21 och vi kom inte hem förrän strax efter 3. OMG! Vi var något trötta dagen efter kan jag rapportera men det var det väl värt.    

Annons

Underbara Carro och Jesper! Så kul att ses igen och festa loss tillsammans.

Så här taggade var vi för att gå ut! Älskar när vi kan gå på fester ihop. Händer ju inte jätteofta tycker jag men ibland kommer ju alla evenemang på en och samma gång. Bara att njuta när det väl händer.

David, Carro, jag och Anika. Som ni ser så hade vi det väldigt trevligt på denna supercoola fest. Vi möttes även upp några timmar innan partyt startade och åt en härlig middag tillsammans på restaurang East på Stureplan med många av våra Let´s Dance-vänner. Supergod mat och oslagbart sällskap. Det blev en helt fantastisk kväll som vi kommer att minnas väldigt länge. Stort Grattis igen Anders på din 50-årsdag och tack för att vi fick komma och fira den med dig hela natten lång!

(48)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar