Annons
Annons

Vi har knäckt koden!

watson-david

Jag känner mig så exalterad! David och jag har äntligen knäckt koden för hur vi ska få upp våra små änglar ur sängen på morgonen. De är ena riktiga sjusovare måste jag säga. Ibland skulle man kunna tro att de är tonåringar eftersom de för det mesta vill sova ganska länge på morgnarna och, jag förstår, det är svårt att komma upp på morgonen, speciellt nu när det är så mörkt och kallt men är det någonting vi avskyr att göra så är det att tjata på våra barn.

Annons

Därför startade vi en ny rutin i morse vilket blev en succé! Vi förberedde de båda igår kväll och pratade igenom den nya planen tillsammans. Den gick ut på att vi skulle gå upp tidigare allihopa så att vi skulle hinna titta på julkalendern på TV ihop, vilket de älskar, men för att de skulle få göra det var de tvungna att lova att de skulle kliva upp på en gång när vi väckte de utan att klaga och göra sig i ordning utan tjafs. De var väl införstådda med de nya reglerna och tyckte att det var ett bra schema och värt att gå upp lite tidigare för att få sin belöning i form av Selmas Saga och, jag kan knappt tro att det är sant men, det fungerade perfekt!

Vi hade en helt underbar morgon utan någon stress, tjafs och tjat och jag är väl medveten om att detta bara var den första så det kommer säkert att bli lite gnäll då och då framöver men nu har de någonting riktigt kul at se fram emot som sporrar de att kliva upp på morgonen och jag tror faktiskt att det kommer att fungera. Soooo happy! And by the way, missa inte att titta på julkalendern, tror att den kommer att bli magisk i år!

(62)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar