Annons
Annons

Vinjett & Pressfoton!

pressfoton

I fredags spelade Jesper och jag in vår vinjett till Let´s Dance samt bumpers, webb-inslag och pressfoton för denna nya säsong. Otroligt kul men så klart konstig känsla att göra det efter att alla andra har gjort det redan men nu är det gjort och det kommer bli såååå bra. Är väldigt tacksam och glad att jag ska få dansa med fantastiska och supertrevliga fotbollsproffset Jesper Blomqvist!

Annons

smink

Bästa Evelina Lundqvist gjorde mitt hår och smink och jag kände mig verkligen fin!!!! Vi spelade in vinjetten och webbinslaget på Filmhuset, våra jumpers i tv-studion och tog våra pressfoton i en fotoateljé så det blev en liten miniturné över halva stan med danskläderna på överallt!

lets-dance-tv

Kanske inte vår officiella pressbild, men vem vet?! Vi får se!! Inte en tråkig sekund med denna härliga människa!

foton

Superproffset Pär Bäckstrand tog våra pressbilder som alltid för Let´s Dance! Jättefina bilder!

vinjett

Framför green screen för inspelning av vinjetten!

david-watson

Känns alltid så tryggt med David på plats på vinjett-inspelningen. Inte för att han är min man utan för att han är så bra på sitt jobb!

watson-blomqvist

Inte heller vår officiella pressbild men den blev ganska bra tycker jag eller vad tycker ni?

tv4-lets-dance

Vilken rolig säsong detta kommer att bli! Hoppas ni är med och följer vår resa tillsammans. Jag lovar att jag ska lära Jesper allt jag kan. I alla fall om dans. Haha! Ha en härlig söndagskväll!

(96)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar