Annons
Annons

WOW! Fortfarande lite i chock!

Alex Watson James Watson Malin David Watson söner

Wow! Jag är fortfarande lite i chock även fast jag visste att det var dags! Vi har laddat för det här under hela sommaren men när det väl händer så känns det ändå lite konstigt måste jag erkänna. Underligt och ovant men bra. Nu har vi båda våra fina killar i skolan. De är liksom stora nu. Helt otroligt! Inget mer dagis, inget mer lämnande och hämtande på två olika ställen, inga mer småbarnsbestyr. I torsdags var det skolstart för båda två och första skoldagen någonsin för vår yngsta son James (förutom inskolningen i början av sommaren på 1,5 timme). Snacka om att vi hade en exalterad kille hemma. Han såg så fram emot den stora dagen och han brukar sällan vara nervös för någonting men jag tror att han hade lite fjärilar i magen. Han klagade på magont de sista dagarna på sommarlovet och på vägen till skolan fick han hicka. Han ville heller inte att vi skulle lämna honom förrän hans förskolekompisar hade kommit till morgonfritids men så fort första kompisen kom så släppte allt. Då hade han helt plötsligt knappt tid att säga hej då till oss.

Annons

Skolstart James Watson

James går i 6-års och Alex i tvåan. Helt plötsligt ser de så stora ut. De klarar av så mycket mer.

James Watson

Vi passade på att värma upp skolgården lite några dagar innan skolstarten så att den skulle känna familjär när det väl var dags.

Alex Watson

Storebror går igenom alla regler på skolgården för sin lillebror. Han är så stolt över att få lära ut allt han kan. Alex är verkligen världens bästa storebror. Han bryr sig så mycket om James och det känns bra att de nu går i samma skola. De har sina egna kompisar, lärare och klassrum men de är ändå i närheten av varandra. Nu får de båda lära sig att stå på egna ben men de har ändå varandra ett stenkast bort. Det känns tryggt som förälder att veta när vi ska lämna dom båda varje morgon i den nya stora världen. Världen efter förskolan!

(46)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar