Annons
Annons

Wow! Vilken fredag!

Den tango-blicken går inte av för hackor! Såååå otroligt stolt över min fina danspartner Jesper Blomqvist som har kastat sig in i en helt ny värld full av dans, extroverta personligheter och galna proffsdansare!

Annons

Måste säga att det finns inte en enda person som jag inte tycker om i detta härliga gäng!

Dags för andra öppningsgnumret i programmet! Loved the outfits!

Vilka härliga tjejer vi är tycker jag! Ingen är den andra lik och det är precis därför det blir så bra. Vi är olika till sättet och vi ser helt olika ut men vi stöttar och hjälper alltid varandra. Teamwork and Girl Power all the way!

Vet att man inte ska le för mycket i tango men det är svårt att inte göra det när man får dansa med denna fantastiska man! Vi har så kul ihop.

Sigrid, Samir och Mikaela laddar för fredagens kamerarep!

Älskade min tangoklänning i fredags! Styled by our amazing stylist Sara Biderman.

David Watson repar extrainsatt öppningsnummer med David Hellenius och proffskillarna!

Så här taggade var vi i fredags! Underbara Tobias, Cissi, Messiah, Nathalie, Jesper och jag.

Tack för all kärlek och alla röster vi fick i fredags! Vi hade jobbat så hårt med vår tango med både koreografin, tekniken och känslan oss emellan. Att våga visa passion, temperament och dramatik! Det är jättekul men samtidigt lite läskigt. Det är som att man blottar en liten del av sin själ varje gång man visar upp sina känslor på dansgolvet men jag tyckte verkligen att Jesper visade upp en helt ny sida av sig själv. Nu börjar han att ta kommandot! Så spännade! To be continued…

Skönt häng med Stina, Anja, Anders och Cissi inför fredagens kamerarep!

Tack för tangon Jesper! Magiskt att få dansa med dig. Du är en väldigt speciell person och jag är så glad att få dela detta galna, underbara och spännade äventyr med dig!

(192)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar